Hanneke Dominicus

fractievertegenwoordiger

Ik ben Hanneke Dominicus, geboren in 1961 en al 30 jaar woonachtig in Leidschendam-Voorburg. Twee jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de GroenLinks-fractie. Met veel plezier en inzet heb ik meegeschreven aan het verkiezingsprogramma van GroenLinks Leidschendam-Voorburg en dat nog een extra links zetje gegeven.

Ik zet mij in de raad in voor alle inwoners die, om wat voor reden dan ook, niet voldoende geluk, kansen en mogelijkheden hebben (gehad) en daardoor op dit moment niet goed voor zichzelf en hun dierbaren kunnen zorgen. Ik geloof niet dat iedereen altijd zelfredzaam kan zijn en ik vind dat de overheid soms wat meer moet helpen.

En ik schaam me dat er in deze welvarende gemeente armoede is, ook bij veel te veel kinderen. Armoede draait uiteraard om geld, maar ook om woningen, sport, onderwijs en eigenlijk het hele leven. Ik zal daarom alle mogelijkheden proberen te benutten om armoede te verminderen.

Onderwijs staat aan de basis van ieders leven, daarom ben ik blij dat ik ook het onderwerp Onderwijs mag doen. Om ook daar iedereen mee te krijgen.

Naast het raadswerk ben ik voorzitter van het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg, en heb ik een stichting én een bedrijf die zich bezighouden met veilige en werkzame medicijnen, in het westen en in Afrika.

Mail mij op HDominicus@leidschendam-voorburg.nl