GroenLinks organiseert ideeënmarkt

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om een mooi verkiezingsprogramma te kunnen maken, organiseert GroenLinks op 10 juni een ideeënmarkt. Deze inloopbijeenkomst vindt plaats van half 2 tot half 5 in de Binnenhof in Leidschendam.

GroenLinks Leidschendam-Voorburg wil graag weten welke wensen, zorgen en ideeën er leven bij de inwoners en organisaties in onze gemeente. De bijeenkomst is voor alle inwoners van Leidschendam-Voorburg en organisaties die gevestigd en/of werkzaam zijn in de gemeente. Dus iedereen die zijn ideeën voor de gemeente wil komen vertellen is welkom! Daarnaast zullen er ook verschillende organisaties aanwezig zijn die een korte pitch houden. Na deze pitch kan je ook met de organisaties in gesprek gaan. De bijeenkomst is ingericht rond 5 thema’s: duurzaamheid, wonen & werkgelegenheid, zorg & welzijn, diversiteit & tolerantie en kunst & cultuur. Dus heb je ideeën voor de gemeente, kom dan vooral langs op 10 juni! Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie. Meld je ook aan voor ons Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/5722679151151667/
Wil je meer informatie, bel de programmacommissie (contactpersoon Ronald Paping, tel. 06-51576938). Wil je zelf een pitch over jouw zorgen, ideeën of organisatie doen, neem dan contact op via het e-mailadres: programmacommissieGLLV@gmail.com.