Natalie Reijnders

raadslid

Mijn naam is Natalie Reijnders-van Weers en ik ben in 1966 geboren in Den Haag, maar in Leidschendam opgegroeid. Na mijn middelbare schooljaren in Voorburg, heb ik 1 jaar in Leiden rechten gestudeerd, maar het bleek dat ik toch meer een hands-on persoon ben. Na verschillende omwegen ben ik uiteindelijk als administratief medewerker op kantoor terecht gekomen.

Naast mijn hobby's; koken; bakken en handwerken besteed ik mijn vrije tijd aan gezellig samenzijn met vrienden en familie en zet ik mij in als mantelzorger en vrijwilliger voor een wijkvereniging, waar vooral kwetsbare ouderen en kinderen mijn aandacht hebben.

Nu ik gemeenteraadslid ben, wil ik me dan ook inzetten voor de gemeente waar ik al zo lang woon. De onderwerpen Jeugd- en Ouderenzorg, Wijk- en Sportverenigingen, levensloopbestendige wijken en veiligheid die ik in mijn portefeuille liggen mij na aan het hart en ik zal er dus alles aan doen om Leidschendam-Voorburg zo prettig te houden als het is en misschien zelfs een nog fijnere gemeente te maken, voor alle inwoners, jong oud, nieuwkomers en mensen die er al jaren wonen.

Maar dat kunnen wij, raadsleden natuurlijk niet alleen, dus als je leuke ideeën hebt of als je problemen ziet die we met zijn allen kunnen oplossen, laat het me dan weten , zodat ik er mee aan de slag kan.