Geweldige uitslag voor GroenLinks in Leidschendam-Voorburg

Deze week hebben we een geweldig resultaat geboekt voor GroenLinks in onze mooie gemeente! We groeien maar door: van 3 zetels naar 4 zetels in de gemeenteraad! Lokaal doen we het meer dan goed. Procentueel zelfs nog iets beter dan de landelijke trend. GroenLinks heeft landelijk 8,4% van de stemmers achter zich gekregen, wij 10,7%. Fantastisch! De verandering is echt begonnen en dat komt door de steun en inzet van de vele leden en vrijwilligers.

Voorlopige uitslag

We moeten formeel tot komende vrijdag nog een slag om de arm houden (dan wordt alles formeel vastgesteld), maar naar het zich laat aanzien bestaat de fractie nu uit de volgende 4 leden: Floor Kist, Marie-Christine van der Gronde, Jeroen van Rossum en Natalie Reijnders (met voorkeursstemmen). Alle vier van harte gefeliciteerd!

De verandering begint nĂș

Vanavond al komt onze nieuwe gemeenteraadsfractie bij elkaar en kijken we vooruit. Hoe ziet het landschap er om ons heen uit? Wat betekent dit voor coalitievorming en hoe zorgen we ervoor dat onze plannen uitgevoerd kunnen worden?

Dat vraagt om een feestje!

Wij zoeken nu naar een goed moment om met elkaar deze nieuwe periode feestelijk in te luiden. Wil je daarbij zijn? Hou dan de nieuwsbrief, deze website en/of Facebook in de gaten: we melden snel een datum, tijd en locatie.

Doe mee, word lid

Nog geen lid? Meld je dan snel aan via deze website. We heten je dan graag persoonlijk even welkom.