Kom ook naar de programmapresentatie!

GroenLinks Leidschendam-Voorburg nodigt u van harte uit bij de presentatie van het verkiezingsprogramma 2018-2022 op 15 januari aanstaande in theater Ludens. GroenLinks gaat in de komende raadsperiode voor een duurzame, gezonde en sociale gemeente. In het programma staan tal van plannen om dit te gaan realiseren. Wilt u weten hoe GroenLinks dit de komende vier jaar gaat doen? Kom dan naar de presentatie op 15 januari!

De afgelopen maanden hebben GroenLinksers op tal van momenten gesproken met organisaties en burgers die hun plannen voor een nog betere gemeente met ons gedeeld hebben, zoals ook op de ideeënmarkt. Dit heeft, dankzij het werk van de programmacommissie en met een actieve inbreng van de leden, geleid tot een ambitieus programma.

Lijsttrekker Floor Kist: “We hebben de afgelopen drie jaar ontzettend veel bereikt. Een kleine greep uit de resultaten: een breed gedeelde duurzaamheidsagenda, een fietsplan, een luchtkwaliteitsplan, besluiten over nieuwe sociale woningbouw, verlaging van de eigen bijdrage bij de WMO, een extra kopje koffie bij huishoudelijke ondersteuning, fitnessplaatsen in parken en sociaal beleid gericht op deelname in de samenleving. Eigenlijk zien we in dit rijtje al het drieluik waarmee we de komende periode willen doorpakken. GroenLinks zet in op een duurzame, gezonde en sociale gemeente.”

De avond vindt plaats in theater Ludens in Voorburg. De inloop is vanaf half 8 en het programma begint om 8 uur. Na de presentatie van het programma stellen we u kort voor aan onze kandidaten waarmee daarna geborreld kan worden. Ook is er daarna uiteraard tijd om vragen te stellen over het programma.